Alle categorieën

industry News

Home > Nieuws > industry News

Instructies voor het gebruik van arbeidsbeschermingshandschoenen

Tijd: 2023-09-23 Hits: 184

De handen zijn het meest Het is een gemakkelijk te beschadigen deel van het menselijk lichaam, maar het is het deel dat tijdens het dagelijks leven het meeste onderhoud nodig heeft.Er moet speciale aandacht worden besteed aanonze handen als je elke dag met je handen bouwt. Het gebruik van arbeidsbeschermingshandschoenen kan een zeer goede beschermende rol voor de handen spelen. Wanneer u arbeidsbeschermingshandschoenen gebruikt, moet u letten op de juiste maat van de handschoenen. Als de handschoenen te strak zitten, beperken ze de bloedcirculatie, veroorzaken ze gemakkelijk vermoeidheid en zijn ze ongemakkelijk; als ze te los zitten, zijn ze inflexibel en vallen ze gemakkelijk af.

Hier vindt u de instructies bij het gebruik van arbeidsbeschermingshandschoenen.

  1. De gekozen handschoenen moeten voldoende beschermende werking hebben. Wanneer het passend is om staaldraad te gebruikenresistente handschoenenSnijbestendige handschoenen van synthetisch garen kunnen niet worden gebruikt. Om hun beschermende functie te garanderen, moeten handschoenen regelmatig worden vervangen. Als de gebruiksperiode wordt overschreden, kunnen uw handen of huid beschadigd raken.

  2. Controleer de handschoenen op elk moment om te zien of er gaten of beschadigde of geschaafde plekken zijn, vooral tussen de vingers. Chemisch beschermende handschoenen kan worden geïnspecteerd met behulp van de opblaasbare methode.

  3. Let op waar de handschoenen worden gebruikt. Als een paar handschoenen op verschillende plaatsen wordt gebruikt, kan de levensduur van de handschoenen aanzienlijk worden verkort.

  4. Let tijdens het gebruik op de veiligheid en gooi verontreinigde handschoenen niet willekeurig weg om schade aan anderen te voorkomen. Handschoenen die tijdelijk niet worden gebruikt, moeten op een veilige plaats worden bewaard.

  5. Let op de juiste methode bij het uittrekken van handschoenen om contact van schadelijke stoffen die op de handschoenen zijn geïnfecteerd met de huid en kleding te voorkomen, waardoor secundaire vervuiling ontstaat.

  6. Het is het beste om handschoenen niet met anderen te delen, omdat de binnenkant van de handschoenen een voedingsbodem is voor bacteriën en micro-organismen, en het delen van handschoenen gemakkelijk kruisbesmetting kan veroorzaken.

  7. Was uw handen voordat u handschoenen draagt, en draag handschoenen aan schone (steriele) handen, anders kunnen bacteriën zich gemakkelijk voortplanten. Nadat u uw handschoenen heeft uitgetrokken, wast u uw handen en brengt u wat handcrème aan om de olie aan te vullen.

  8. Bedek de wond voordat u handschoenen draagt. De huid is een natuurlijke barrière tegen externe schade door het milieu en kan voorkomen dat bacteriën en chemicaliën binnendringen.


Vorige: Geen

Volgende: WAT IS EN 388?

Populaire categorieën