Alle categorieën

industry News

Home > Nieuws > industry News

Drie dingen die u moet weten over snijbestendige handschoenen.

Tijd: 2023-05-20 Hits: 203

Het percentage arbeidsongevallen stijgt elk jaar. Vooral voor werknemers in de voedselverwerkende en productie-industrie zijn scherpe sneden onlosmakelijk verbonden met het werkproces. Het selecteren van het juiste type PBM voor de werknemer moet op de prioriteitenlijst van de bedrijfstakken staan. Snee-resistente handschoenen zijn zo'n magische uitrusting die helpt om de nabijheid van ongevallen als gevolg van snijwonden en ander letsel door scherpe voorwerpen op de werkplek te beperken.

 

Kan snijbestendige handschoenen snijwonden voorkomen?

Hoewel de snijbestendige handschoenen geen volledige bescherming kunnen bieden tegen verwondingen, kunnen ze de mate van snijwonden beperken. De handschoen kan vingers beschermen tegen snijwonden, snijwonden, messneden en snijongevallen. De meeste ongevallen gebeuren wanneer de werknemers niet bij bewustzijn zijn tijdens het werken met scherpe voorwerpen. In dergelijke situaties is een snijbestendige handschoen mogelijk niet voldoende om letsel in dergelijke situaties te voorkomen.

 

3 Voordelen van het gebruik van snijbestendige handschoenen op het fabrieksterrein

Zorgt voor volledige veiligheid

Het dragen van snijbestendige handschoenen helpt werknemers hun handen te beschermen tegen snijwonden, schrammen en wondjes. Werknemers zijn verplicht messen en scherpe metalen voorwerpen te gebruiken tijdens de industriële processen. Met behulp van snijbestendige handschoenen kunt u uw handen gemakkelijk beschermen tegen plotselinge snijwonden. Dit helpt het risico op kleine verwondingen te verkleinen. Met behulp van snijbestendige handschoenen kunnen de werknemers zelfverzekerder werken.

 

Comfortabel en flexibel werken

Sommige werknemers aarzelen om snijbestendige handschoenen te dragen. De gedachte om hetzelfde te dragen, maakt ze ongemakkelijk. Ze hebben het gevoel dat werken met handschoenen hun productiviteit kan belemmeren. Snijbestendige handschoenen zijn echter superieur in comfort en functionaliteit en zullen u helpen uw best te doen. Comfortabel en flexibel zijn de twee dingen die u kunt garanderen'gebruik snijbestendige handschoenen.

 

Beperkt ongevallen

Arbeidsongevallen worden grotendeels beperkt wanneer de werknemers aan het werk gaan met het dragen van snijbestendige handschoenen. Elk jaar meldt ongeveer 70% van de werknemers letsel aan vingers en handen waardoor ze niet meer effectief kunnen werken. Het is ook vermeldenswaard dat het gebruik van snijbestendige handschoenen erin geslaagd is het aantal ongevallen binnen de industriële gebouwen te beperken.

 

Mesian Safety Tech Co., Ltd is een toonaangevende fabrikant van handschoenen inChina voor 10+ jaar. Wij leveren de beste kwaliteit veiligheidshandschoenen voor gebruik in alle branches. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op[e-mail beveiligd].


Populaire categorieën