Alle categorieën

Bedrijfsprofiel

Home > Over Ons > Bedrijfsprofiel

Wie Wij Zijn
Wie Wij Zijn

Hunan Mesian Safety Tech Co.Ltd is al meer dan 10 jaar een particuliere fabrikant van veiligheidshandschoenen en exporteur van persoonlijke beschermingsmiddelen. Als professionele fabrikant en leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen in China beschikt onze fabriek over 5 moderne productielijnen, 800 breimachines en in totaal meer dan 200 werknemers. De productiecapaciteit overschrijdt 300,000 dozijn per maand. Het bedrijf heeft certificering verkregen in kwaliteitsmanagementsystemen, zoals ISO9001, TUV.

Mesian Safety zet zich in voor het produceren van hoogwaardige en kosteneffectieve werkhandschoenen, waaronder latexhandschoenen, nitrilhandschoenen, PU-antistatische handschoenen, PVC-handschoenen, HPPE-handschoenen voor snijweerstand en TPR-anti-impacthandschoenen. De producten zijn CE-, ANSI-gecertificeerd en worden op grote schaal toegepast op verschillende gebieden, zoals algemeen werk, landbouw, auto's, constructie, productie, olie en gas, metaal en staal en enz.

Onze handschoenen worden op grote schaal geëxporteerd naar meer dan 80 landen, zoals Australië, Thailand, Duitsland, Noord-Korea en Rusland. En geniet van een hoge reputatie op de wereldmarkt.

Klanten van over de hele wereld zijn van harte welkom om contact met ons op te nemen voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes.

Populaire categorieën