Alle categorieën

Bedrijf Nieuws

Home > Nieuws > Bedrijf Nieuws

Een beter leven met veiligheidshandschoenen

Tijd: 2023-02-17 Hits: 231

Gemiddeld raakten in 13,700 elke dag 2021 werknemers gewond tijdens het werk. Ongeveer 20% van deze verwondingen had te maken met handling, waaronder:

 · snij- en schaafwonden;

 · doet pijn door extreme temperaturen;

 · huidirritatie en dermatitis;

 · doet pijn door contact met giftige of bijtende stoffen zoals chemicaliën of etc.

Ervoor zorgen dat werknemers de juiste veiligheidshandschoenen dragen, is dus van het allergrootste belang en essentieel om letsel te voorkomen en de juiste gezondheids- en veiligheidsvoorschriften na te leven. Er zijn verschillende soorten beschermende handschoenen beschikbaar, afhankelijk van de waarschijnlijke gevaren.

Hunan Mesian Safety Tech Co., Ltd is een gecoat veiligheids werkhandschoenen fabrikant en exporteur van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) in China voor meer dan 10 jaar. Als professionele fabrikant en leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen in China beschikt onze fabriek over 5 moderne productielijnen, 800 breimachines en in totaal meer dan 200 werknemers. De productiecapaciteit overschrijdt 300,000 dozijn per maand. We hebben certificering verkregen in kwaliteitsmanagementsystemen, zoals ISO9001, TUV.

图片 1

We zijn toegewijd aan het produceren van hoogwaardige en kosteneffectieve werkhandschoenen, waaronder latexhandschoenen, nitrilhandschoenen, PU-antistatische handschoenen, PVC-handschoenen, HPPE-handschoenen voor snijweerstand, TPR-anti-impacthandschoenen en enz. Onze producten worden op grote schaal toegepast op verschillende gebieden, zoals als algemeen werk, landbouw, auto, bouw, productie, olie en gas, metaal en staal en enz.

Onze handschoenen worden op grote schaal geëxporteerd naar meer dan 80 landen zoals Amerika, Australië, Canada, het VK, Duitsland, Indonesië, Thailand, Noord-Korea, Rusland enz. En genieten een hoge reputatie op de wereldmarkt.

Onze hete verkoopproducten:

 · Snijbestendige handschoenen - HPPE handpalm gecoat

 · ESD touchscreen handschoenen - antistatische vingertoppen gecoat

 · Algemene werkhandschoenen - gladde coating, schuimcoating

 · Vloeistof-/waterdichte handschoenen - dubbel gecoat

 · Antisliphandschoenen - zandcoating, kreukcoating,

 · Anti-koude / winterhandschoenen - thermische badstof gebreide voering van acryl

 · Anti-impacthandschoenen -warmgeperst / genaaid thermoplastisch rubber -TPR op de rug

Gratis monster voor conventionele stijlen kan worden geleverd door verzamelde vracht. ODM & OEM-service is ook beschikbaar voor Mesian Safety. Hier is ons OEM/ODM-serviceproces:

图片 2

Klanten van over de hele wereld zijn van harte welkom om contact met ons op te nemen voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes. Als je een partner of een leverancier nodig hebt voor beschermende handschoenen, stuur ons dan gewoon een e-mail of laat een bericht achter op WhatsApp of Skype.

Hunan Mesian Safety Tech Co., Ltd.

Kantooruren: 24 uur online

Tel: + 86-731-88636052

Mob/WhatsApp/Wechat: +86-18975837722

E-mail/Skype: [e-mail beveiligd]

Website: https://www.mesiansafety.com

Adres: No 175 Yunxi Road, Yuelu District, Changsha City, Hunan, China (PC: 410000)


Populaire categorieën